Geplaatst op 27-11-2015
Ingrediënten
  • 350ml bouillon met rundvlees
  • 600g extra fijne tuinerwten (diepvries)
  • 450g kruimelige aardappelen
  • 2 runderrookworsten
  • 20g platte peterselie
  • 500g erwtensoepgroente
Bereidingstijd: 30 minuten Personen: 4

Als eerste zeef je de bouillon boven een pan, het vlees bewaar je. Verdun de bouillon met water volgens de aanwijzing op de pot. voeg de tuinerwten toe en breng het geheel aan de kook voor 10 minuten. waarna je het pureert met de staafmixer. Schil daarna de aardappelen en snijd deze in blokken van 1 cm. Snijd ook de rookworst in plakjes en de peterselie fijn. Voeg daarna de aardappelen samen met de soepgroente toe aan de soep en kook het geheel op laag voor voor 15 minuten.
In de laatste 5 minuten voeg je het rundvlees uit de bouillon toe en de rookworst. breng het geheel op smaak met wat peper en zout. Haal daarna de pan van het vuur en roer de peterselie door de soep. Klaar!

Leave a Reply


Print Friendly

Nieuwe recepten

Pittige erwtensoep (vegetarisch)

Geplaatst op 27-11-2015

Snelle erwtensoep

Geplaatst op 27-11-2015

Hollandse erwtensoep met varkensvlees

Geplaatst op 27-11-2015

Sponsoren

  • Logo Internetadres.nl
  •  Homeshopping